Voorwaarden

Annulering en annuleringskosten

Wij behouden ons het recht voor om een programma te wijzigen en bij onvoldoende aanmeldingen te annuleren. Bij annulering vijf weken van te voren door de Stichting Vadere krijgt je je geld volledig terug. Als je zelf jouw deelname annuleert tot 5 weken (*) vóór aanvang incasseren we alleen €30,00 administratiekosten. Bij annulering vanaf 4 weken tot één week vóór aanvang brengen wij de helft van het deelnamebedrag in rekening. Bij annulering binnen één week voor aanvang én bij onderbreking van het programma is het volledige bedrag verschuldigd.

(*) het is ruim van te voren, omdat wij ook onze contractuele verplichtingen hebben met het klooster.

Tarieven

A Tarief: € 240,00
B Tarief: € 200,00 (voor studenten en inkomen tot € 1200,00)
De vermelde tarieven zijn inclusief overige kosten, tenzij anders vermeld. Ons uitgangspunt is dat de kosten geen belemmering mogen zijn voor deelname. U vindt bij bepaalde programma’s daarom inkomensafhankelijke tarieven. Het B tarief geldt indien u (gezamenlijk) een inkomen heeft tot maximaal 1200 euro netto per maand of studerend bent. Het A tarief is voor inkomens hoger dan 1200 euro per maand en voor personen die de kosten kunnen declareren.

Aanmelding en betaling

Je kunt je tot zes weken van te voren opgeven via het contactformulier. Je ontvangt vervolgens van ons per mail een inschrijfformulier Betaling geschiedt binnen 10 dagen na bevestiging van jouw deelname. Na niet betalen vervalt jouw inschrijving.

Maaltijden: Diëten en allergenen

Het is van belang dat je minimaal 14 dagen voor aanvang van jouw verblijf je dieet of uw voedsel-allergie/-intolerantie aan ons doorgeeft. Wanneer je dit later doorgeeft kunnen wij niet garanderen dat we een (veilige en) passende maaltijd kunnen bieden.